TERGEMPAR!

32,764 HELAI T-SHIRT SEMBOYAN TERJUAL DALAM MASA 23 HARI!

STAFF SAMPAI DEMAM LAYAN ORANG BERASAK NAK AMBIL STOK!

MEMO KERAS : TIADA INDIVIDU KENA LEMPANG!

Bila sebut je soal t-shirt, semua staff trauma… sebab pengalaman mengajar betapa bermaknanya t-shirt ni kepada penyokong-penyokong Semboyan Malaysia.


Setelah 7 bulan berlalu, kami telah terima tekanan demi tekanan untuk menghasilkan t-shirt yang baru. Permintaan yang terlalu tinggi dan pertanyaan yang bertalu-talu telah menyebabkan kami terpaksa akur untuk mengeluarkan satu lagi t-shirt yang bakal menjadi fenomena dan akan menggegarkan arena perjuangan di Malaysia.

Sejak November tahun lepas, kami telah memulakan langkah untuk mencari idea dan menghasilkan logo dan tema baru untuk t-shirt semboyan ni.


Setelah 3 bulan berlalu, akhirnya kami dapat menghasilkan logo yang terbaik untuk t-shirt ini. Logo ini mempunyai tiga elemen penting iaitu Kuda, Pahlawan dan Panah.

MAKSUD DI SEBALIK

Kami membayangkan, t-shirt ini mampu mewujudkan semangat dalam perjuangan.


Kami juga mengharapkan t-shirt ini mampu membangkitkan aura kepada penyokong Semboyan yang tangkas dan gagah menghadapi segala cabaran.


Akhirnya, kami percaya bahawa t-shirt ini adalah simbol kepada perpaduan di dalam keluarga besar Semboyan.

Dua bulan yang lalu, kami telah memulakan produksi menghasilkan t-shirt ini dengan kuantiti yang banyak agar tiada lagi penyokong kami yang kecewa.


Namun begitu, kami tidak dapat memberi sebarang janji bahawa ianya akan cukup sekiranya anda lambat untuk mendapatkannya.

Hari ini, kami dengan bangganya, memperkenalkan t-shirt baru Semboyan yang kami namakan sebagai ‘Semboyan Fighter’ yang datang dengan dua warna eksklusif iaitu hitam dan putih.

MAKSUD DI SEBALIK


LAMBANG KEBERANIAN & KEGAGAHAN.

EDISI TERHAD


KUALITI PREMIUM


LAMBANG KESUCIAN & KESETIAN

EDISI TERHAD


KUALITI PREMIUM

SIAPA YANG PATUT ‘MENYARUNG T-SHIRT’ INI?

Mereka yang rasa rendah diri, tetapi ingin membangkitkan keberanian dalam jiwa.

Mereka yang selalu menyendiri, tetapi ingin merasa sebahagian daripada ahli keluarga yang lebih besar.

​​Mereka yang selalu percaya walau apa pun yang berlaku perjuangan harus diteruskan.

Mereka yang bencikan kezaliman, penindasan dan penganiayaan.

Mereka yang cintakan keadilan.

​​​Mereka yang sentiasa mendokong semangat kebenaran

DAPATKAN KEDUA-DUA WARNA SEBELUM KEHABISAN STOK

JADI SEBAHAGIAN DARIPADA SAHABAT SEMBOYAN HARI INI!

Saudara saudari perjuangan takkan bermakna jika anda berseorangan. Dengan memiliki t-shirt Semboyan Fighter anda akan menjadi salah seorang rakyat Malaysia yang menyokong gerakan perjuangan yang luar biasa.


T-shirt Semboyan Fighter bukan sahaja satu tanda bahawa anda sebahagian daripada kami tetapi juga hadiah daripada kami untuk anda yang sentiasa menyokong perjuangan kami.